Het geheime plan van Tesla om Uber te vermoordenUber is in het midden van het nieuws de laatste tijd als gevolg van de capriolen van de voormalige president, naleving van de problemen met de wetten en ten slotte vragen over de relevantie van haar business model. Maar zou de toekomst van Uber worden verzegeld door Tesla en zijn visionaire leider, Elon Musk?

Tesla begon de eerste exemplaren van zijn nieuwe productie-auto te leveren: het Model 3. Na twee succesvolle auto’s met d & # 39; vermogende klanten, de Model S en X, Tesla wil de elektrische auto te democratiseren met een prijs beginnend bij $ 35.000. Relatief klassieke buitenlijnen, het onderscheiden van andere auto’s door gladde zijaanzicht ontdaan van het interieur.

Tesla network werd op een event van Tesla bekend gemaakt.

Slechts een 15-inch scherm is aanwezig op het dashboard van de Model 3. Alle auto wordt bestuurd vanuit dit scherm, koplampen door de airconditioning of de opening van het dashboardkastje. Elon Musk rechtvaardigt zijn keuze door te stellen dat het interieur is ontworpen voor 100% autonoom rijden. Als u begrijpt dat u op de bestuurdersstoel zit, zult u zich niet schamen & raquo; door een mijlpaal te kiezen door uw e-mails op weg naar uw werk te lezen.

Alle auto’s van Tesla, Model 3, X en Y worden verkocht met sensoren, die volgens Tesla voldoende zijn voor 100% autonoom rijden. Zodra de obstakels voor software en regelgeving zijn overwonnen, activeert een eenvoudige software-update de 100% stand-alone functie.

Elon Musk zegt dat het over twee jaar beschikbaar zal zijn. En als u de optie voor autonoom rijden ten tijde van de aanschaf van de auto niet hebt gekocht voor 3.000 euro, kost het u 4.000 euro. U koopt een 100% driver tot uw dienst als u een eenvoudige app koopt.

Elon Musk bekend is optimistisch over haar ramingen van duur te zijn, maar het inzicht van zijn voorspellingen wijzen op een nabije toekomst waar auto’s hun eigenaars zullen rijden. Van zijn concurrenten wil BMW hier in vier jaar tijd de 100% autonome auto produceren . Als & rsquo; zij tempert de hitte van & rsquo; Elon Musk met de consensus van & rsquo; andere specialisten, kunnen we van mening zijn dat de wagen voor 100% zelf actief op onze wegen d & rsquo moeten zijn; ongeveer vijf jaar.

Leger van zelfrijdende duurzame auto’s

Op dat moment, met een productie van meer dan een half miljoen voertuigen per jaar, Tesla zal eindigen met miljoenen zelfrijdende auto. En hier komt de Uber-moordenaar op het toneel: Tesla Network.

In een recente Ted Talk-video zegt Elon Musk dat zijn Tesla Network, zijn autodeeldienst, operationeel zal zijn op de dag van de activering van het autonoom rijden zonder extra kosten.

Tesla zal voorstellen om Tesla Network & Tesla Network gratis te proberen. en vergemakkelijk de financiering van de optie. Het Amerikaanse bedrijf vindt zichzelf ’s nachts met honderdduizenden autonome voertuigen. Ze zijn 24 uur per dag beschikbaar, ecologisch, verspreid over de hele wereld en kosten bijna nul.

Onmenselijk lage prijzen

Op dit moment rekent Uber ongeveer 140 euro af voor een afstand van 100 kilometer. Volgens een recente studie van Amerikaanse academici zou een race met het Tesla-netwerk minder dan 38 euro per 100 kilometer bedragen.

Met zulke lage kosten is de berekening eenvoudig, het Tesla-netwerk kan prijzen verlagen en winstgevend zijn. Elon Musk zegt zelfs dat zijn dienst in staat zal zijn om te concurreren met het openbaar vervoer.

Het lijkt duidelijk dat Tesla via de voordeur de VTC-sector kan betreden, hoe kan Uber reageren? Koop een autonoom autoleger? Onmogelijk, omdat Uber de prijs van de race, de kosten van het kopen van de auto, moet doorgeven, wat niet het geval is voor Tesla.

Zo zie je maar duurzaam kan vaak goedkoper zijn dan niet duurzame oplossingen. Zoals je ook kunt lezen in dit artikel: “Duurzaam bespraad geld!”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *