Menu

Veel gestelde vragen

Wanneer vinden de Bouw en Woonweken plaats?

De Bouw en Woonweken vinden plaats van zaterdag 30 mei 2015 t/m zaterdag 13 juni. Tijdens deze kick-off vinden er in iedere gemeente tal van activiteiten plaats. Kijk onder ‘acties en voordelen’ voor het programma bij u in de buurt.

Wat houden de Bouw en Woonweken in?

Tijdens de Bouw en Woonweken profiteert u van heel veel voordeel in uw gemeente op het gebied van het kopen of (ver)bouwen van een huis of het realiseren van overige woonwensen zoals inrichting, tuin en duurzaamheid. De Bouw en Woonweken gaan van start op 30 mei. In iedere gemeente worden op deze dag tal van activiteiten georganiseerd. U kunt drie weken lang profiteren van de vele acties en voordelen in uw gemeente.

Wat vindt er plaats op 30 mei tijdens de start van de Bouw en Woonweken?

Tijdens de start van de Bouw en Woonweken op 30 mei vinden er in iedere gemeente tal van activiteiten plaats. Op het gebied van wonen, verbouwen, tuininrichting, interieur en duurzaamheid. Kijk voor het programma bij u in de buurt onder ‘acties en voordelen’.

Welke bedrijven en ondernemers doen mee?

Deelnemende ondernemers verschillen per gemeente en zijn onder andere makelaars, notarissen, hypotheekadviseurs, woonwinkels, interieuradviseurs, tuincentra en bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Kijk onder ‘acties en voordelen’ voor een overzicht van alle deelnemende bedrijven en ondernemers in uw gemeente.

Zijn de Bouw en Woonweken interessant voor mij?

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen of een woning te kopen? Wilt u uw tuin aanleggen of aanpassen, uw woning energiezuiniger maken of heeft u andere woonwensen? Vanaf 30 mei profiteert u drie weken van heel veel voordeel in uw gemeente. Kijk onder ‘acties en voordelen’ voor alle deelnemende bedrijven bij u in de buurt.

Welke gemeenten doen mee?

Alle 12 gemeenten in Drenthe doen mee aan de Bouw en Woonweken. Kijk onder ‘acties en voordelen’ van welke kortingen u kunt profiteren in uw gemeente.