Menu

Interieuradvies door vtwonen stylist

0 Comments


Je kunt geen vtwonen stylist inhuren. Dit zegt vtwonen zelf op de vraag: ‘kan ik een vtwonen stylist inhuren?’:

helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om persoonlijk advies te geven. Daar zijn ze te druk voor. Sorry!

Vtwonen

Gelukkig zijn er stylisten die niet met het vtwonen programma werken maar wel voor andere vtwonen activiteiten. Als bijvoorbeeld de vtwonen en design beurs. Je kunt bijvoorbeeld geen interieuradvies vtwonen krijgen, maar als je op de link klikt ga je naar een andere stylist

Hoe werkt een interieurstyliste inhuren vt wonen?

Een interieurstylist inhuren werkt ruwweg hetzelfde zoals het vt wonen programma. Dat gaat namelijk als volgt:

1. Vrijblijvende kennismaking bij u thuis voor een vrijblijvende afspraak

Eerst kom ik bij u thuis om de wensen te bespreken voor de ruimte waar het interieuradvies over gaat. We kunnen dan bekijken of er behoefte is aan bijvoorbeeld meer opbergruimte, een werkplek of een lichter interieur.
Vaak hebben klanten behoefte aan praktische oplossingen en willen zij advies over het kleurgebruik en tips om de ruimte gezelliger te maken. Samen gaan we op zoek naar een stijl die bij jullie pas..

2. Uw wensen uitwerken

Daarna maak ik met al jullie eisen een sfeermoodboard waarin de vt woneninterieurstylist al jullie ideën verwerk. Vervolgens maak ik vanuit het sfeermoodboard een moodboard en reeks met artikelen. die we daarna kunnen benuttigen in de 3d interieurplan.
Fundamenteel is dat er een beetje persoonlijkheid te zien is in het plan, zodat kun je straks goed zien wie er in dit huis wonen. Aan de hand van een plattegrond maak ik een 3d ontwerp van de ruimte. Zo krijg je een nog beter zicht op hoe je de ruimte straks in het echt beleefd!

3. Het interieurplan weergevenaan huis

Wanner ik het interieurplan afgerond heb maken we een afspraak voor de weergave van het interieurplan. We aanschouwen dan samen in op de tabletde digitale visualisatie jullie nieuwe interieur. We nemen ook de artikellijst en artikelmoodboard door met de kosten en merken.

De 3D visualisatie en de moodboard mag je na de presentatie hebben. Dan heb je de kans om er nog eens je gemak naar te kijken voor jij in de weer gaat met de executievan het plan! Natuurlijk is het voorstelbaar om mij alles te laten doen of samen te werken aan de uitvoering. Dan geeft u goedkeuring voor het interieurplan en zorgen wij voor de uitwerking hiervan uiteraard na bespreking van het budget. Wij zorgen ervoor dat jij woning een prettig woning thuis gaat worden.

Wat als ik de uitkomst niet mooi vindt?

Die kans is klein. Omdat de interieurstylist niet zozeer een specefieke stijl neerzet. Maar vooral kijkt naar de indeling en de algemene sfeer . De meeste stylisten werken op een manier dat jij het interieurplan samen ontwikkelen met meerdere feedbackmomenten. Omdat er overleg is, en jij geen akkoord geeft voor elk onderdeel, is de kans heel klein dat je uiteindelijk niet blij bent met het resultaat.

Mocht het toch voorkomen zal de interieurstylist Alternatief. Dit kan zijn dat je nog eens om de tafel gaat zitten om te kijken wat je wilt aanpassen aan het plan. Of als je het helemaal niks vind. Interieurplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *