Het huis van een interieurstylist.


Huis van een interieurstylist

Wat leuk dat je kijkt naar deze room tour die ik maak en samenwerken met flexa. Vandaag sta ik en hoofddorp ga ik binnen kijk maar zodra je van pitti home hij belooft een inspirerende room toe te worden.

Rond heeft een heel kleurrijk uit, wat een mooi kleurrijk plaatje. Nou dank je wel prachtig is er interieur na altijd zo kleurrijk geweest, of is dit echt iets wat is ontstaan nou eigenlijk is mijn interieur altijd wel heel kleurrijk geweest ja ik hou heel erg van kleur, ik hou ook heel erg van okergeel ja dat is inderdaad het nog overal terug ja ja dat klopt ik hou gewoon heel erg van van aardetinten ben je warm tinten worden wel weer combinatie met voorbeeld ja pastelkleuren ja is echt.

De mix ja dan wordt ik gewoon heel erg blij van ja heb je naar tips voor mensen die ook, graag met kleur aan de slag willen gaan maar misschien niet zo goed weten waar te. Eginnen nou ja kleur is natuurlijk echt heel persoonlijk kan ook kijken naar bepaalde reis die hebt gemaakt, of je eigen achtergrond als voorbeeld naar ons kijkt ik ben half nederlands half grip die zingen en mijn man is blonk uit egypte en dat zie je denk ik ook wel terug in ons interieur ik zie heel veel.

Kleur maar ook hetveel kleurrijke interieur accessoires maar het voelt wel aan als een eenheid hoe heb je dat. Edaan je kan met een kleurenpalet werken van twee basiskleuren rond wit grijs en dan drie twee of drie accentkleuren en dat kleurenpalet verdeel je eigenlijk, over de ruimte dus zowel kleur op de wand maar, damlaat je de kleur ook terugkomen in voorbeeld een stoel of een kussen over vloerkleed je op die manier s'e kleurenpalet eigen goed verdeeld over de ruimte geen ja ja en heisa rond alans ja prachtig wij aan wat wel leuk is.

Hier kijk hier zie je eigenlijk dat er best wel veel wit is en ik hou ook wel van wit juist ons zorg dat er dus weer die balans staat maar hier vind ik hem misschien nog net iets te wit ook omdat de keuken ook heel licht is dus ik zat eigenlijk wel denken om de wand toch nog een kleurtje te geven maar nog net even iets meer, breken iets meer balans tussen ja zodat misschien ander een zelf ook iets meer de uitspringt ja ik heb flexa kleur tussen spuit lijkt mij wel leuk om een paar kleuren te proberen en dan kunnen we even kijken wat de kleur in de ruimte doet je misschien komen daar wel weer leuk idee leuk ik heb wel een beetje idee wat voor kleurtje hebben van zijn heb je al een idee over nou ik denk toch wel een beetje een camel beige lichtjaar lichte toch een lichte tint jaar wel warm genoeg wat ook mooi staat met dat ook een giel waarom maken ze erbij ja leuk ik heb deze drie meegenomen ja mooi ja vind je mooi ja.

Zeker ik denk dat ze hier ook van mooie zullen staan op de muur zullen is gewoon een aanbrengen en dan kunnen we dan in verder beoordelen goed naast nog wel grappig ook die ging, ik ook nog wel heel erg ja ik vind ze sowieso alle drie wel heel erg mooi ja was hij echt effect hustle de voor deze ruimte gemaakt ik wil toch ook in van afstandje bekijken want dan kun je ook altijd wat beter zien ik neig denk ik toch naar de middelste ja ja om dan omdat hij wat wat rustiger is en deze hoek is natuurlijk wel wat rust geen hier natuurlijk ook heel veel kleur ja dus ik wil ook niet dat de kleur op de wand weer te veel afleidt dus dit andre-louis phones en in balans ja ja en het staat er mooi goud en ganzen, leuk jou om een show te zien jazeker en woonkamer heel veel kleur gebruikt ik ben dan ook wel heel benieuwd hoe dat in de slaapkamer is mij laten we gaan kijken hoe het mooi dank je wel oase van rust zou ik het willen noemen. Wat thomann leuks dat ik in de woonkamer is het net even wat kleurrijker voor het slaapkamer wilde ik het gewoon net even wat rustiger dus wat je ook zegt oase van rust dat wil de kilo kan echt te creëren dus vandaar ook wel de keuze voor wat ja zachtere aardetinten als ik hier ook zo leuk vind om te zien is je hebt hier een groene bol en het goed komt dan ook weer terug hier op de muur video creatief is oude kastje van mijn oma ook heel bijzonders voor jou ja ja zeker en ik had zoiets van ik wil toeren kleur geven om dat is ja gewoon toch ja echte uit te laten springen, leuk was en geef je meubels eigenlijk al een heel nieuw leven ja doorloopt hoe hoog is de kleine dank je ook weer zo veel te zien en er veel kleur en weer veel kleur veel planten zie ik heel veel groen en natuurlijk de behanger op de muur wat ik me dan afvraag waar begin je nou begin.

Je bij het kiezen van een kleur of begin je bij bepaalde woonaccessoires in gekocht, die op het oog hebt en daar pas je dan de kleur aan nou eigenlijk als het begin binnenruimte dan heb ik heel vaak toch al wel een idee vaak kleurenpalet omdat. Kon tank via ik wil hier echt een accentkleur eye catcher creëren vandaar dat ik hier ook heb gekozen voor de ook geen loopt dus dat was ook ruimte in eerste ja.

Wat was het eerste bij dan natuurlijk de, die heb ik ook geschilderd ja dat zie je dan hier ook weer terugkomen ja de accessoires die passen dan weer in het kleurenpalet. Komen dan zou er een der meij weer terug kan me voorstellen dat je op je instagram binti home of op je blog hierover vragen krijgen over je interieur over het kleurgebruik wat is nou de meest gestelde vraag toch wel welke kleur zit er op de muur maar ik probeer altijd wel erbij te zetten als hem monteer op instagram op verlof en welke kleur merk je nadat een ja hij zou ech , populairste is ik denk toch te mint groene want ja ja bij de tv ja tot waar de meest gestelde vraag ja ik kan me bijna niet voorstellen aan kocer huis gieten helemaal tip top en af, we heb je daar nog iets te wensen over nou ja eigenlijk eerst moment net in valley gaan naar de nieuwe bank nou als we dan dus toch met de eetkamer hand slag gaan en misschien toch sinds van kleuren van de stoelen te veranderen en andere eetkamerstoelen maar ja eigenlijk is dat het denk wel om jij weet je natuurlijk nooit.

Eigenlijk is een interieur ook natuurlijk nooit af bij een knop, sorry hè dankjewel voor deze enorm leuke home tour nou leuk dat je er was ja ik vond het heel erg leuk om het. Zijn en om het allemaal te zien en ik vond ook echt heel erg inspirerend om te zien. Je eigenlijk met heel veel kleurgebruik, een heel rustig en in balans verval de hele video ga via interieur kan creëren echt heel leuk dankjewel jullie ook bedankt voor het kijken bijna ook geïnspireerd geraakt. Deze video en deel je tas zou ook aan de slag dat kan download dan de flex and visualize er app en laat mij weten met welke kleur je thuis, slag wilt gaan dus laat jouw favoriete kleur dan hieronder achter in de comments en wie weet ben jij wel de winnaar dank u wel voor het kijken en tot de volgende video droog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *