Tips voor het renoveren van uw keuken


keukenrenovatie tips

Nederlandse kopers maken meer dan ooit indruk op de onroerendgoedmarkt in de Verenigde Staten. Volgens de National Association of Hispanic Real Estate Professionals bedroeg het aantal Spaanse huiseigenaren in het jaar 2000 4,24 miljoen, wat in 2012 oploopt tot 6,69 miljoen.

Het onderzoek onthulde ook dat, in het land, Spaanse gezinnen trots zijn op hun huizen. 56% van de Hispanics die aan de studie deelnamen, bevestigde dat het bezit van een huis voor hen een symbool van succes en prestaties vertegenwoordigt.

Als je deel bent van die 56%, weet je waarschijnlijk dat niets meer een huis dan een grote keuken definieert. De accessoires, planken en werkbladen hebben de potentie om wonderen te verrichten voor de gasten en een blijvende indruk op hen achter te laten. De tijd die we op die site doorbrengen en de mogelijkheid om je eigen persoonlijke stijl te laten zien, maken de keuken een populaire optie voor verbouwing. Bovendien is het geld goed besteed. Geen enkel ander project biedt u een beter rendement op uw investering.

Hoewel het ombouwen van een keuken erg duur kan zijn, kunt u kosten beheersen op basis van het materiaal dat u kiest en zelf aan het werk. Als u bereid bent om aan dit laatste aspect te werken, zullen deze eenvoudige tips u helpen uw keuken om te vormen tot de bepalende plaats van het huis dat kan zijn.

1. Gebruik van lijsten. Wilt u het uiterlijk van uw keuken te werken, de sierlijsten zijn een uitstekende keuze, omdat het kan worden aangepast om te werken met een open keuken, en voorzien van een vleugje raffinement in elke kamer. De gangbare praktijk was om de lijsten te plaatsen waar de wanden het plafond ontmoeten, maar tegenwoordig nemen veel mensen ze op in de ruimte waar de kasten aan de muren zijn bevestigd. U kunt ook de mogelijkheid hebben om diktes te kiezen voor de lijst en zelfs de kleur, waarbij u ervoor kiest om al dan niet een geschikte kleurstof toe te voegen. En u kunt geld besparen door ze zelf te installeren. De verbinding van de hoeken vergt geduld, maar het is gegarandeerd dat ze de baan de juiste professionele uitstraling geven.

2. Kijk naar de spaarstroom. Wanneer u nadenkt over kostenbesparende verbeteringen, is waarschijnlijk het vervangen van een tik niet het eerste dat u zou overwegen. Maar elementen zoals Moen's Kipton Extendable Tap bieden u de voordelen van waterbesparing. Elk van de drie functies van deze kraan biedt de prestaties van de traditionele, maar met een verminderde waterstroom, wat zich vertaalt in een besparing van 32%. Investeer in een nieuwe kraan en u zult zien hoe de besparingen met de tijd toenemen.

3. Geef je kasten een nieuwe look. Niets verandert het uiterlijk van uw keuken meer dan nieuwe kasten.

Maar als zo'n project buiten uw budget valt, kunt u een renovatie overwegen. Vervang de oude deuren en ladefronten in uw kasten voor een bijgewerkte look. Als de oude afwerking te versleten is om te combineren met andere elementen, vervangt u deze om de planken een frisse en vernieuwde uitstraling te geven.

4. Laat je achterwand opvallen. Als u van plan om te renoveren de keuken, heb je waarschijnlijk enthousiast over het idee van het installeren van een tegel splash panel, maar ze zullen waarschijnlijk niet de kosten, arbeid en bijbehorende vaardigheden die werken aan een dergelijk project te voltooien voldoen. Maar het paneel hoeft geen mooie afbeelding te maken, maar geeft misschien een vleugje kleur. Om geld te besparen, kun je het paneel bouwen met overgebleven tegels, andere tegels van verschillende kleuren opnemen om die aanraking te creëren die breekt met de monotonie. Als u het splashpaneel alleen installeert, resulteert dit ook in meer besparingen.

5. De waarde zit in het uiterlijk. Naast roestvrijstalen apparaten zijn granieten werkbladen een onmisbaar onderdeel in veel pas gerenoveerde keukens. Maar graniet kan erg duur zijn. Om op te slaan, zoeken naar alternatieven laminaat werkbladen en zien dat deze zijn beschikbaar tegen een fractie van de prijs in vergelijking met graniet, en zijn gemakkelijker te installeren.

Keuken remodeling kan een enorme taak lijken, maar vergeet niet het is uw project, en dat eventuele verlenging moeten voldoen aan hun smaak, verlangens, en, natuurlijk, uw budget. Breng deze tips in de praktijk en u kunt die definiërende kamer van uw huis creëren waarnaar u op zoek was.

3 thoughts on “Tips voor het renoveren van uw keuken”

  1. pim schreef:

    Het klopt dat de keuken een heleboel bepaalt in de sfeer van het huis. Het is de plek waar mensen samenkomen om het eten te bereiden en soms te verorberen. Je hebt gelijk dat je door de materiaalkeuze kunt bepalen hoe duur de renovatie wordt.

  2. Ivan schreef:

    Een waardevolle opsomming van tips voor keukeninrichting. De tip van sierlijsten is zeker een om ter harte te nemen. Ik heb nogal hoge plafonds, dus iets wat de hoogte een beetje breekt, kan ik me best wel veroorloven. Erg belangrijk vind ik vooral is, dat je er rekening mee moet houden dat alles in een keuken vroeg of laat vettig wordt. Het moet dus vooral makkelijk schoon te maken zijn.

  3. Natalie schreef:

    Je moet soms met andere ogen naar je keuken durven kijken. Ik woon alleen en kwam tot de conclusie dat ik een eettafel in mijn kleine keukentje helemaal niet nodig had. Een kleine hoge tafel met een barkruk was voldoende. Ik was meteen van een ruimteprobleem af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *